Sådan benytter du Bosch 100 dages tilfredshedstilbud:

1) Kontroller først, at du har registreret dig og dit/dine produkt(er) på myBosch senest to uger efter købsdato, og at du returnerer produktet senest 100 dage efter købsdato, hvis du ikke er tilfreds. I forbindelse med registreringen opretter du først din myBosch-konto og derefter logger du ind og registrerer dit/dine Bosch-produkt(er). Det er forudsætningerne for, at du kan udnytte Boschs tilbud: 100 dage – 100 % tilfreds.

2) Hvis du ikke er tilfreds og ønsker at returnere produktet, skal du først kontakte os på telefon 44 89 85 25. Vælg trykknap 1–1 i menuen (produktinformation før køb). Vi vil så bede dig beskrive, hvad du ikke er tilfreds med for at kunne undersøge, om det er en produktfejl eller andet, der er årsagen.

Giv dit nye Bosch produkt lidt tid før du vurderer om du er tilfreds. Det kan f.eks.tage noget tid, før man vænner sig til at fylde opvasken i en ny opvaskemaskine. Ved mistanke om produktfejl kan vi sende en Bosch servicetekniker ud, som foretager et hjemmebesøg og undersøger produktet for at se, om fejlen kan udbedres.

3) Hvis produktet fortsat ikke lever op til dine forventninger, efter ovennævnte er gennemført, kan returretten bruges. Udfyld returformularen og upload den sammen med kopien af din købskvittering.

4) Derefter mailer vi dig instruktioner om, hvordan du skal emballere og returnere dit produkt. Produktet skal være fuldt funktionelt og rent ved modtagelsen. Produktet må heller ikke blive beskadiget ved transporten, så emballer det godt.

5) Når vi har modtaget dit produkt retur, får du udbetalt dine penge til den angivne bankkonto inden for 4-8 uger, fratrukket administrationsomkostningerne; 375 kr. for et stort husholdningsapparat og 100 kr. for et mindre elprodukt**).

* Opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, køleskab, fryseskab, køle-/fryseskab, ovn, kogeplade, komfur, emhætte, mikrobølgeovn eller indbygget espressomaskine.
** F.eks. køkkenmaskine, fritstående espressomaskine, støvsuger, kaffemaskine, elkedel, håndmikser eller hårtørrer.
  • Udfyld dine oplysninger

  • Upload din købskvittering. Scan eller fotografer din kvittering (hvor butik, købsdato og varenummer fremgår) og upload derefter filen. Tilladte formater er .jpg/.jpeg/.pdf/- .png
  • Hvidevarer